Logo Søg Åben menu

Foredrag & Stand-up

Hos ArtPeople repræsenterer vi en række af Danmarks førende foredragsholdere, stand up-komikere og kunstneriske personligheder, og vi bestræber os hele tiden på, at tilbyde nye spændende navne og konstellationer.

Vi er altid klar til en snak om individuelle løsninger og skræddersyer foredrag, når der skal tilføres et særligt indhold. Søger du efter én, du ikke kan finde på vores hjemmeside, så spørg os alligevel, da det meste er muligt!Om ArtPeople BookingFormidling af foredrag og foredragsholdere

Artpeople Foredrag er et booking-bureau, der formidler en perlerække af landets bedste og mest populære foredragsholdere.

Uanset om du leder efter et foredrag, som kan skabe ny motivation hos dine ansatte, underholdning til firmafesten eller julefrokosten, en ordstyrer til dit debatarrangement eller en forfatter til biblioteksaftenen, har Artpeople Foredrag et bredt udvalg.

Her på hjemmesiden kan du læse om alle vores foredragsholdere og de foredrag, de tilbyder.

Vi har solid erfaring med alle former for kunder såvel som foredrag, så kontakt os for uforpligtende inspiration og rådgivning – vi er altid parate til at indgå i en dialog om mulighederne og til at finde en individuel løsning, så vi kan få skræddersyet et foredrag lige efter dig og dit events behov.

Mere end foredrag

Artpeople Foredrag er en afdeling under Artpeople, som blandt andet også huser et pladeselskab og et forlag.

Således har vi i foredragsafdelingen altid direkte adgang til de musikere, stand-up komikere, forfattere og andre kunstneriske personligheder m.fl., der er i vælten i mediebilledet lige nu og her.

Der er med andre ord altid garanteret høj aktualitet og både foredragsholdere og emner, der er helt up to date med de ting, der rører sig i samfundet. Artpeople Foredrag formidler foredrag og foredragsholdere i alle prisklasser og henvender sig derfor til både små og store virksomheder, foreninger, uddannelsesinstitutioner og biblioteker.

Og uanset om det drejer sig om store events, internationale seminarer, aftenskolearrangementer, personalemøder eller workshops for kollegerne, kan Artpeople hjælpe med at finde frem til den perfekte foredragsholder til dit arrangement.Artpeople Foredrag har management på mange spændende navne og dermed den direkte kontakt til:
Brødrene Price – Hans PilgaardRolf SørensenJørgen LethDennis RitterBrian Holm – Mikael Bertelsen – Lars AP – Mads Brügger – Camilla Framnes – Thomas R. Andersen og Thilde Jo Maarbjerg – Anne-Grethe Bjarup Riis – Paprika Steen – Lene Kaaberbøl – Cecilie Eken – Isam Bachiri – Ataf – og mange andre.ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter