Logo Søg Åben menu
Anders Hvid
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Anders Hvid

Anders Hvid er entreprenør, forfatter til bogen Forstå Fremtiden, foredragsholder og ambassadør for Singularity University i Danmark. 

Han er en af de få danskere der har deltaget på Graduate Studies Program på Singularity University (USA), hvor få visionærer studerende fra hele verden kan udforske og udvikle hvordan ny teknologi kan hjælpe os til at løse de store globale udfordringer.

Anders Hvid arbejder til daglig i rådgivningsvirksomheden DARE DISRUPT med at skabe radikal innovation, strategi og forretningsudvikling med udgangspunkt i ny teknologi. 

Han er positiv futurist og elsker at holde foredrag om hvordan fremtiden tegnes af den teknologiske udvikling.  

Anders Hvid er cand.scient.soc. og er medstifter og CEO af DARE DISRUPT, dansk ambassadør for Singularity University, initiativtager til DanskeIdeer og Singularity University GSP 2010 alumni.
 
 

Reference udtalelser

Anders Hvid er en enestående fortæller og inspirator. Gennem sin entusiasme, viden, indsigt og intuition kan han skabe en fantastisk og utrolig fortælling om menneskehedens irreversible forandringsproces, teknologiernes udvikling og samspil mellem mennesker og teknologier. Anders kan på få minutter få sit publikum til at lytte, tænke, føle og måbe – både om hvor forunderlig verden er, hvor fantastisk verden kan blive og hvor meget verden kan ændre sig. Teknologierne er ikke meget i sig selv, men menneskeheden kan bruge dem til at flytter bjerge og nedbryde den traditionelle opfattelse af, hvor grænsen går for vor formåen, vore muligheder og vore begrænsninger. Anders giver sine tilhører tro på, at det er muligt at forandre verden til det bedre gennem ny teknologi. Men hans fortælling kan også få selv den mest hårdkogte tilhører til at få gåsehud – for hvor ender udviklingen, hvad reduceres vi som mennesker til, hvis teknologierne overtager vore tanker, vor kontrol over transport, videndeling, rådgivning om sundhed osv. Gå ikke glip af fortællingen, men vær forberedt på, at verden ser anderledes ud bagefter. 
Thomas Alslev Christensen, Head of Operations, Novo Nordisk Fonden, Oktober 2015 
 

Anders is a tremendous speaker and our 'go to' guy regarding the changing paradigms of future technologies. Anders topics are interesting and listeners are drawn to the edge of the chair to embrace all of his expertise regarding disruptive innovation, the future development of technologies and the opportunities that follow in our society. 
Christian Erfurt, April 2014 
 

Anders Hvid talte på DANSK IT's årskonference. På tre kvarter tog Anders med stort engagement forsamlingen gennem en lang række illustrative og up-to-date eksempler på teknologiens eksponentielle udvikling. Anders formår med en gribende blanding af alvor og humor at sætte enhvers tanker i gang om, hvor vi er på vej hen rent teknologisk og hvilken rolle vi som mennesker kommer til at spille i fremtiden. Anders fik efterfølgende den bedste evaluering blandt alle talerne på konferencen. 
Anders Svarre, Dansk IT, Maj 2013

Relaterede emner

Foredrag

Forstå fremtiden - Få styr på teknologien eller bliv forstyrret

Anders Hvid

Har din virksomhed styr på den teknologiske udvikling, og hvordan den vil påvirke jeres industri, eksistensgrundlag eller forretningsmodel? Er din virksomhed det næste offer for den eksponentielt accelererende teknologi? Og vil jeres virksomhed overhovedet opdage de ekspotentielle vækstmuligheder, der ligger lige rundt om hjørnet, før det er for s

Forstå fremtiden

Bog

Forstå fremtiden

Anders Hvid - Jannick B. Pedersen

Mere end nogensinde er det den teknologiske udvikling, der skaber fundamentet for forandringer i vores verden.   Vi har gennem de sidste mange år vænnet os til, at digitaliseringen udvikler sig voldsomt hurtigt. Det nye er, at bioteknologi, robotter, kunstig intelligens og meget mere også er blevet digitalt og kommer til at accelerere på sa

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter