Logo Søg Åben menu
Anna Thygesen
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Anna Thygesen

Anna Thygesen er ejer af  We Do Coummination CPH.

Anna Thygesen er uddannet erhvervssproglig korrespondent fra Handelshøjskolen i Århus og Akademiøkonom fra Århus Købmandsskole. Anna har tidligere arbejdet bl.a som Area Sales Manager i en af verdens største tekstilvirksomheder Milliken & Co., markedschef i Berendsen Textile Service, country manager i RedGreen, forretningsudvikler i TV2 Danmark og som seniorrådgiver i PrimeTime Kommunikation.
 
Hun har desuden skrevet to bestsellere, Om Mus & Mænd (2004) og Anna T’s ABC (2008), og hun er ydermere en ofte benyttet kommentator i medierne, altid med et skarpt og markant bud på hvordan tingene hænger sammen.

Reference udtalelser


Relaterede emner

Foredrag

Sådan kommer du i bukserne på forbrugeren

Anna Thygesen

Købs- og forbrugeradfærd   I krydsfeltet mellem kommunikation, salg, service og markedsføring, finder man Anna Thygesen.   Hun går forrest, når det gælder om at omsætte viden om forbrugere, uanset om det gælder, kvinder, mænd eller børn, til målrettet og effektiv kommunikation og branding, der rammer og involverer.   Me

Foredrag

Livet på godt og ondt

Anna Thygesen

I 1998 dukkede Anna Thygesen, direktøren i Kurt Thorsens spanske ejendomsselskab, op på avisforsider og i TV avisen. Hun blev ufrivilligt en del af hele cirkus'et omkring PFA skandalen og hun så sig selv gå fra at være en ukendt forretningskvinde til at være en alle havde en mening om - og det var ikke altid pæne ting, der blev sagt om hende. 

Foredrag

Kvinde - Man(d) dig op! - et varmt farvel til Flinkeskolen

Anna Thygesen

Med sin vanlige sans for underholdende anekdoter og skarpe holdninger, inviterer Anna Thygesen til et hæsblæsende foredrag om, hvordan kvinder kan blive endnu bedre til at bruge deres potentialer til fulde – også dem vi ikke har med fra ’flinkeskolen’.   For vi kender dem alle – den slags personer, der brænder igennem med deres budskab –

anna thygesen nyt_n.jpg

Ordstyrer / Moderator

Kommunikationsrådgiver og CEO

Anna Thygesen

Anna Thygesen er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.  Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Anna Thygesen et virkelig stærk kort at have på hånden.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter