Logo Søg Åben menu
Asger Aamund
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Asger Aamund

Asger Aamund (f. 1940) er dansk erhvervsleder og debattør. Som 34-årig blev Asger Aamund direktør i Goriværk, senere koncerndirektør i Rockwool og siden administrerende direktør i Ferrosan-gruppen. I 1988 etablerede han sin egen virksomhed ”A. J. Aamund A/S”, som er et venturekapitalselskab for bioteknologisk udvikling. 
Asger er bestyrelsesformand i biotekselskabet Bavarian Nordic og Rehfeld A/S. Desuden fungerer han som ambassadør for FairTrade og formand for Alzheimer-Forskningsfonden. 

Asger Aamund skriver fast til Berlingskes Perspektiv og har bidraget til en lang række af artikler, bøger og antologier, som bl.a.: ”Det modige Danmark”, ”Mit andet liv – samtaler med syv betydelige danskere” og ”En dollar om dagen”.

Relaterede emner

Foredrag

Foredrag med Asger Aamund

Asger Aamund

Hør bl.a. Asgers foredrag om Ledelse, Samarbejde og engagement, Etik I erhvervslivet, Globalisering , Politik, Økonomisk udvikling og frihandel.  Asger Aamund er som foredragsholder altid veltalende, udfordrende og underholdende.   Det er min erfaring, at man med god ledelse får gode resultater, mens du med halvgod ledelse

Foredrag

Kristendomme og vestens udvikling

Asger Aamund

Iran og Saudi-Arabien er midt i en stedfortræder-krig i Syrien, Irak og Yemen og eksporterer millioner af flygtninge til EU. Hertil kommer store masser af asylanter fra Asien og Afrika, som søger en bedre tilværelse i Europa. 95 procent af migranterne er muslimer, der er udelukkende loyale over for islam og koranens forskrifter. De modsætter sig i

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter