Logo Søg Åben menu
Caroline Lilja Dam
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Caroline Lilja Dam

Caroline Lilja Dam er født på Vesterbro i 1991 og voksede op i Gentofte. Hun har gået i det almindelige uddannelsessystem med folkeskole, efterskole og gymnasium men har altid følt at hun var anderledes end de andre børn. Caroline droppede ud af gymnasiet tre måneder før studentereksamen og har efterfølgende taget HF på enkeltfag hvor hun blev færdig i 2013. Hun har siden skrevet om sine oplevelser med ADHD og hvordan den har virket ind på alle dele af hendes liv – forældre, venner, veninder, kærester og skolelærere i samarbejde med en lang række professionelle.

September i år udkom hendes bog Forklædt som normal om en opvækst med ADHD

 

Se også:   Website   -   Youtube

Reference udtalelser


Relaterede emner

Foredrag

Forklædt som normal

Caroline Lilja Dam

Mød Caroline Lilja Dam, der som 17-årig fik stillet en diagnose, som i mange år fik hende til at føle sig anderledes, misforstået og forvirret. En diagnose, hun har været nødt til at slutte fred med – for den bliver kun værre af at blive ignoreret. I dette hudløst ærlige foredrag med Caroline Lilja fortæller hun om sine barske oplevelser med en o

Foredrag

Fra kaos til overskuelighed

Caroline Lilja Dam - Jesper Carlsen

I dette foredrag kan I høre Caroline Lilja Dam og hendes tidligere mentor, psykolog Jesper Carlsen, fortælle om, hvordan man kan gå fra kaos til en mere struktureret hverdag.   Foredraget tager udgangspunkt i konkrete episoder i Carolines liv, hvor hun levende fortæller om de mange glæder og udfordringer hun har mødt sammen med sin ADHD.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter