Logo Søg Åben menu
Christina Boutrup
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Christina Boutrup

Christina Boutrup er erhvervsjournalist og tidligere Asien-korrespondent for Berlingske
med base i Kina. I 2011 udgav hun den anmelderroste bog Kina Sweet & Sour, som i
november 2014 blev efterfulgt af Den røde løber, der er højaktuel med sit fokus på Kinas
voksende indflydelse i Europa. I 2016 udkom e-bogen Ørnen, bjørnen og dragen, der
handler om den globale stormagtskamp, hvor Kina vinder terræn.
Tidligere har hun været vært på Kina-programmer på DR2 og lancerede i 2013 det
ugentlige radioprogram Kina Snak på 24Syv, hvor hun som tilrettelægger og vært har gjort
lytterne klogere på Kinas økonomi, samfund og kultur i tre et halvt år.
Christina Boutrup er desuden en flittigt benyttet ordstyrer og foredragsholder på danske og
internationale konferencer, seminarer og workshops. Hun er aktiv i advisory board for
tænketanken Think China under Københavns Universitet.

Reference udtalelser

"Christina Boutrup er en fremragende formidler. Med entusiasme, humor og stor fortælleglæde formår hun at overlevere komplekse indblik i den kinesiske mentalitet og vækstrate, så man ganske enkelt glemmer tiden. Foredraget om Kinas fremmarch er en aktuel og øjenåbnende introduktion til det fremadstormende Kina – relevant for erhvervsliv såvel som privatpersoner.”
Pernille Taagaard Dinesen, Museuminspektør, Aros.

"Mange af vore kunder er ikke talnørder. De vil selvfølgelig gerne have gode afkast, men for de fleste handler tilværelsen om meget andet, herunder gode oplevelser. Det står Christina Boutrup for. Hun evnede at give os nyttig ny viden med power og gennemslagskraft. Vi er meget begejstrede for hendes indsats.”
Peter Nielsen, Private Banking Chef, Sydbank

"Jeg har arrangeret hundredevis af foredrag på Holbæk Bibliotek, og blandt dem står Christina Boutrups foredrag Kina på fremmarch som et af de mest levende og underholdende. Det kunne man også høre på deltagernes kommentarer dagen efter:
”Hvor var hun god”. ”Det er det bedste, jeg har været med til længe”.
Jan Holmberg, bibliotekar, Holbæk Bibliotek 

"Christina brænder igennem. Hun leverer sine foredrag med engagement og hjerteblod - og altid med dyb faglig indsigt. Det er med rette, Christina Boutrup bliver betegnet som Kina-kender."
Pia Fuglsang Bach, Business Community Redaktør, Berlingske Media

"Folk var vilde med Christina Boutrup, og deltagerne var meget aktive og spørgelystne, da hun gennemgik sit syn på Kinas indtog i Europa med udgangspunkt i bogen "Den røde Løber”. En deltager skrev efterfølgende: ”Hold da op, hun var god og inspirerende. Og en super energi”, mens en anden kommenterede: ”Selv om jeg har rejst i Kina de sidste 25 år og vi har haft og har succes i Kina, var hendes foredrag inspirerende og en stor oplevelse at lytte til."
Dan Skovgaard, erhvervschef, Himmerlands Udviklingsråd

”Det indblik Christina gav Alka Superligaens direktører og sportschefer i Kinas - og professionel kinesisk fodbolds udvikling og betydning - var inspirerende, en øjenåbner og forbløffende relevant og nærværende. Evnen til at spænde over og skabe sammenhæng fra den historiske og aktuelle kinesiske udvikling til udviklingen og potentialet i den professionelle fodbold og ned i operationelle guidelines til samarbejde og handel med kinesiske partnere gjorde Christinas oplæg værdifuldt for alle. Underholdende formidlet med stor indsigt og evne til ramme publikum præcist!”

Claus Thomsen, direktør, Divisionsforeningen DBU


Reference-liste 
Bech-Bruun
Nykredit
Nordea
Telenor
Niels Brock
Peking University
CBS
EY
Carnegie Investment Bank
Deloitte
Novo Nordisk  
Ingeniørforeningen - IDA
DI - Dansk Industri
Huawei
Den Sorte Diamant – Det Kongelige Bibliotek
Handelsbanken
Sydbank
Nykredit
Nordea
Telenor
EY
Carnegie Investment Bank
Deloitte
Novo Nordisk 
Novozymes 
LEAD Agency
AROS

Relaterede emner

png_boutrup_prfil_n.png

Ordstyrer / Moderator

ordstyrer

Christina Boutrup

Christina Boutrup er også en erfaren ordstyrer, når det gælder konferencer, seminarer og møder med en international vinkel. Hun træder i karakter med sin faglige indsigt og sit globale udsyn. Som ordstyrer er det hendes fornemste opgave at hjælpe arrangørerne med at sikre et godt flow og en god og inspirerende stemning, så deltagerne får mest muli

Foredrag

Den kinesiske model

Christina Boutrup

Donald Trump er på trods af sine kontroversielle holdninger blevet præsident i USA, og hans passive udenrigspolitiske linje kan blive en kæmpe mulighed for Kina. I takt med, at USA mister international indflydelse, taber vestlige demokratiske værdier terræn. Samtidig vinder den kinesiske model frem i mange udviklingslande, hvor man med fascination

Foredrag

Kina på fremmarch

Christina Boutrup

Kinas indflydelse i verden vokser – både økonomisk, politisk og kulturelt. Hvad betyder det for os her i Danmark og Europa – og hvordan skal vi forholde os til den nye supermagt? Få svaret i dette foredrag, som er baseret på Christina Boutrups rejser rundt i kinesernes fodspor. Foredraget giver indblik i de muligheder og udfordringer det nye frema

Foredrag

Foredrag om Det nye Kina

Christina Boutrup

Kan kineserne være innovative? I dette foredrag sætter Christina Boutrup fokus på den store forvandling af Kinas økonomi - fra Made in China til Made by China. Selvom det kinesiske skolesystem er mest kendt for at producere disciplinerede robotter, blomstrer innovationen i Kina. Kinesiske virksomheder er for alvor begyndt at tage markedsandele på

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter