Logo Søg Åben menu
Clement  Kjersgaard
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Clement Kjersgaard

Clement har siden 2004 været en af Danmarks mest markante tv-værter, fra sin debut i "Tal med Gud" over flagskibene "Deadline" og "Debatten" til "Clement Søndag". I 2011 blev han kåret til landets mest magtfulde journalist af fagbladet Journalisten og samme år modtog han (som 35-årig) Publicistprisen. 


 
Hans mediekarriere begyndte allerede i 1987, da han startede Århus Børneradio. I 1992 blev han optaget i første årgang på det nye internationale United World College i Hong Kong, hvorfra han i 1994 blev den første dansker som tog eksamen. Samme år begyndte han at studere filosofi, politik og økonomi på Universitetet i Oxford, hvorfra han blev BA i 1997. I 2002 grundlagde han Nyhedsmagasinet RÆSON (www.raeson.dk) som er non-profit og totalt uafhængigt. Som tv-vært har han interviewet bl.a. Madeleine Albright, Desmond Tutu, Hans Blix, Paul Auster, Francis Fukuyama, Fareed Zakaria, Joseph Stiglitz, James Carville og John McCain. Han har vundet tre danske TV-Priser - for ”Tal Med Gud”, ”Chefredaktørernes Klub” og "Debatten". 


 
Foredrag om bl.a:
  • Politik i Danmark

  • Politik i USA
- Krisen

  • Verdens fremtid

  • TV
- Medier og journalistik

  • Innovation og kreativitet

Relaterede emner

Foredrag

Kan EU klare krisen

Clement Kjersgaard

Sydeuropa er på randen af sammenbrud. Storbritannien er i recession. Måned for måned begynder Europas vælgere at vende sig mod EU's stramme Finanspagt. Vil krisen tvinge europæerne til dybere samarbejde - eller er Europa tværtimod på vej mod opbrud?  Clement Kjersgaard er tv-vært og redaktør, uddannet i Hong Kong og på Universitetet i Oxford.

Tv-vært og redaktør

Ordstyrer / Moderator

Tv-vært og redaktør

Clement Kjersgaard

Clement Behrendt Kjersgaard er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.  Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Clement Behrendt Kjersgaard et virkelig s

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter