Logo Søg Åben menu
Hans Pilgaard
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Hans Pilgaard

Hans Pilgaard holder foredrag om humor, arbejdsliv, livskvalitet, journalistik og motivation. 
Book direkte hos hans manager på 2265 5238
 
Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter. Han er vokset op i Blovstrød og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og på Berlingske Tidende. 

 
Hans Pilgaard har tidligere været ansat på TV2, produktionsselskabet Kanal Fyn og TV2/Nord. Og er desuden tidligere vært på TV3’s morgen-tv og TV2-programmerne: Set og Sket, Mandagschancen, Stifinder, Venner for Livet, studievært i Go’ Aften Danmark og Hvem vil være millionær. Hans Pilgaard har også deltaget i Vild med dans på TV2. 

Udover at være en fremragende interviewer og journalist er Hans Pilgaard også en eminent foredragsholder, der med sin sans for humor og meget livsbekræftende facon behersker formidlingens kunst på meget højt niveau.
 
Se Hans Pilgaard i vores lille film fra Møde & Eventmessen 2015 i Forum
 
Se Hans Pilgaard om humor

Reference udtalelser

"Det var bare helt FANTASTISK! 
Hele vejen hjem i bilen skreg vi af grin!!!!

I dag føler jeg det som om, at jeg har fået et skud vitaminer….. Og i øvrigt har jeg fået rigtig mange positive tilbagemeldninger..."
Heidi D. Salomonsen , 3Tech Automation A/S


Det har været en rigtig god oplevelse, at være i kontakt med ArtPeople, for det har da bare været uhyre professionelt.
Det gik rigtig fint med Hans Pilgård. Han er meget inspirerende og morsom at høre på, og det passede meget fint ind i vores hverdag med de 3F'er. Så vi er meget tilfredse, og det var super dejligt, Hans selv ringede til mig torsdagen inden, for at høre hvad vi forventede. Det gav en rigtig god sikkerhed at have talt med ham inden arrangementet. Så herfra kun rosende ord til Artpeople og Hans Pilgård.
Heden & Fjorden

På trods af en brækket arm var Hans Pilgaard i godt humør. Med gode historier og oplevelser fra det virkelige liv fortalte han på en sjov og humoristisk måde, hvordan tingene bare bliver nemmere, hvis man har humoren med i hverdagen. Med sin åbne og uhøjtidelige tilgang fik Hans Pilgaard hurtigt publikum med sig, og var med til at gøre aftenen til en succes for Sydbank. 
Sydbank
 
Sagt om foredraget med Hans og Michéle: Hold op et festfyrværkeri at sjove ankedoter og ping pong dem imellem.. Og hvor blev jeg meget klogere på betydningen af venskaber - både nye og gamle.
FOF-Køge
 

Hans P. var fremragende i Hirtshals i fredags

Dejlig mand

Stor hilsen Hotel FyrklitRelaterede emner

Foredrag

Hvem vil være tem'lig nær med Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Spørgsmålet er, om ikke du kunne trænge til at se din ledelse fra en ny side eller vise den fra en uhøjtidelig vinkel.  Svaret er at finde blandt disse 4 muligheder: A. Nej ellers tak det tør vi ikke B. Nej tak vi tager os selv tilpas højtideligt og vil ikke lave sjov  C. Ja tak og det klarer vi selv D. Ja tak men så

Foredrag

Humor – en måde at overleve på

Hans Pilgaard

Verden er virkelig ikke, hvad den HAR været, og virkeligheden er ikke for sjov. Der ER ikke så meget at grine af, men det har måske i virkeligheden aldrig været vigtigere, at vi tør gøre det. For mens nyhedsudsendelserne bugner af dårligt nyt, så står vi tilbage og kan slet ikke følge med, og tiden går – hånd i hånd med livet, mens vi er skræmte

Foredrag

At dele hindbærsnitter

Hans Pilgaard

At dele hindbærsnitter! Michéle Bellaiche og Hans er venner for livet – søskende for sjov. Når det kommer til stykket, så er lykken hverken gods, guld eller galla – I virkeligheden er det nærmere hindbærsnitter, nescafe og venskab. Mød Michéle og Hans Pilgaard der fejrer 20 års venskab – Et solidt venskab der har overlevet tykt

Journalist og studievært

Ordstyrer / Moderator

Journalist og studievært

Hans Pilgaard

Hans Pilgaard er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.  Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Hans Pilgaard et virkelig stærk kort at have på hånden.

Foredrag

Støj og fortielser

Hans Pilgaard

Støj og fortielser – Erindringsnedslag skrevet med hjerteblod. En bog der måske i virkeligheden var 35 år undervejs. Fra de første skriverier til skuffen til hjerteblodet på de offentlige bogsider. Fra digte og dans med dæmoner i mørket til virkelighedens møde med manden med leen og den sårbare beretning om at sige farvel til sine forældre og

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter