Logo Søg Åben menu
Isam Bachiri
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Isam Bachiri

Isam Bachiri (f. 1977) er bedst kendt som 1/3 af den succesfulde danske gruppe Outlandish, som til dato har udgivet tre plader. Trioen har fået sit europæiske gennembrud, og herhjemme har Outlandish modtaget en lang række priser. I 2007 udgav Isam Bachiri sin kritikerroste solodebut, ’Institution’, under navnet Isam B. Han modtog i 2003 en steppeulv som årets vokalist ved musikkritikernes prisfest. Outlandish udgav deres fjerde album maj 2010. 

I 2009 stillede den dansk-marokkanske musiker Isam B op for Folkekirkens Nødhjælp flere gange. Gaz og Haiti har været andre projekter Isam har støttet op om. 

Isam B har både stil, attitude og noget på hjerte med sin musik og sine holdninger.

 

Se et lille klip af Isam B til indvielsen af KØS

 

Reference udtalelser

Jeg ville bare sige at det var så godt et arrangement!!! Det var sjovt, lidt anderledes, eftertænksomt og smuk musik!! Det må du gerne sige videre til Isam! Så tusind tak fra Skolen ved Rønnebær allé! 

Catharina

 


Tilbagemelding på arrangementet med Isam. Først og fremmest: hvor er han dog sød og sympatisk :) Der var udsolgt allerede flere uger i forvejen og mange spurgte forgæves, det var jo dejligt med så stor en interesse. Guitaristen Søren Mikkelsen var virkelig god og det fungerede bare godt med de to sammen.
Naja von Sehested, Allerød Biblioteker

 


Jeg vil blot lige skrive dig tak for nogle rigtigt gode arrangementer ved Finansforbundet som du har løftet til et enormt flot niveau. Jeg oplevede dig ganske vist kun selv i Århus, men alle jeg har talt med på de andre arrangementer har også rost dig. Finansforbundet er meget glade!
Finansforbundet

Relaterede emner

Foredrag

Far & søn

Isam Bachiri

Et foredrag om negativ social arv, identitet og livsstil. Isam deler ud af sine erfaringer omkring sammenspillet mellem hjemmet og klassen, gaden og fædreland, dem og os.  Hvordan skaber vi en fællesskabs ånd og en fællesløsning, som kan rumme diversiteten i vores samfund og de sociale udfordringer vi møder i dag. Som far til en dreng på 4 år

Foredrag

I Danmark er jeg født…

Isam Bachiri

I dette foredrag fortæller Isam Bachiri sin historie fra de unge år på Islands Brygge og i Brøndby Strand, over mødet med Outlandish’s to andre medlemmer - Waqas Ali Qadri og Lenny Martinez – til succesen på den danske og internationale musikscene. Det er et fængende og tankevækkende foredrag om ungdom, identitet, religion, fodbold, musik, familie

Foredrag

Inderlighed & åndelighed

Isam Bachiri

Isam Bachiri står sammen med Amér Majid bag den første kombinerede oversættelse og indtaling af Koranen på et skandinavisk sprog - et projekt der har været syv år undervejs, og som ved sin udgivelse røg direkte til tops på bestsellerlisten for lydbøger i flere uger i træk, foran berømte forfattere som Harper Lee, Jussi-Adler Olsen og Joe Ne

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter