Logo Søg Åben menu
Jesper Carlsen
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Jesper Carlsen

Jesper Carlsen er psykolog hos LevAs og er Caroline Lilja Dam som psykolog og mentor.


Firmaet LevAs ApS blev grundlagt i september 2009 og startet af Lars Carlsen og Jesper Carlsen. Navnet LevAs er dannet af Lev, for at Leve, og As, der refererer til AutismeSpektrum.


Jesper Carlsen og LevAs beskæftiger sig med undervisning, rådgivning, vejledning, samt andre særligt tilrettelagte tilbud primært inden for området af gennemgribende udviklingsforstyrrelser, hvor deres primære fokus ligger i arbejdet med AST (autismespektrumtilstand).

 

De har også erfaring med tilstande, hvor der er flere diagnoser og tillægslidelser i spil, f.eks. ADHD, OCD og spiseforstyrrelser.

 

LevAs’ kernekompetencer ligger i arbejdet med stresshåndtering samt at skabe ro, struktur og glæde i hverdagen med udgangspunkt i en anerkendende tilgang til de mennesker, de arbejder med og for og de støtter dem til at være præcis de mennesker, de er, i en anerkendende tilgang til deres anderledes måde at være i og opleve verden på.

Se også:   Website   -   Facebook   -   Youtube

Reference udtalelser


Relaterede emner

Foredrag

Fra kaos til overskuelighed

Caroline Lilja Dam - Jesper Carlsen

I dette foredrag kan I høre Caroline Lilja Dam og hendes tidligere mentor, psykolog Jesper Carlsen, fortælle om, hvordan man kan gå fra kaos til en mere struktureret hverdag.   Foredraget tager udgangspunkt i konkrete episoder i Carolines liv, hvor hun levende fortæller om de mange glæder og udfordringer hun har mødt sammen med sin ADHD.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter