Logo Søg Åben menu
Kåre Quist
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Kåre Quist

Kåre Quist er Tv-vært på DR1. I fem år har Kåre Qvist stået i spidsen for DR's forbrugerprogram "Kontant". Men nu skifter han jobbet som afslørende journalist ud med TV Avisens 21.30-udsendelse. 
Før det grillede han ministre, politikere og andre kendte personligheder i det populære interviewprogram ”Ærligt Talt” på DR1.

Kåre Quist har også været vært på TV3 – og han har arbejdet under cover med falsk identitet og skjult kamera på det populære TV2 program Operation X. 
Før Kåre Quist sprang ud som hårdtslående skærmtrold var han redaktionschef på Ekstra Bladet. Her stod han bag en række afsløringer som du vil nikke genkendende til – det var for eksempel Kåre Quist der afslørede at den tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen rejste på ferie for penge han havde lovet Københavns hjemløse.

Kåre Quist var den første chefredaktør på gratisavisen Urban. Han har desuden arbejdet på Berlingske Tidende og er hædret med en række journalistiske priser.

Relaterede emner

Foredrag

Studieværtens hemmeligheder

Kåre Quist

Hvad løber der gennem hovedet i sekunderne før man går live på skærmen? Hvordan bliver man TV-vært? Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen - hør de spørgsmål som aldrig blev stillet - og hvorfor de ikke blev stillet...

Foredrag

Fra skjult kamera til studievært

Kåre Quist

Nu har du vel ikke skjult kamera på? Hvordan er det at få stillet lige præcis DET spørgsmål når man sidder over for en kynisk menneskehandler med skjult kamera tapet til ryggen? Kåre Quist fortæller veloplagt og underholdende om 12 farverige år som journalist på Operation X, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende - og om jobbet som skærmtrold på DR1.

Kåre Quist - Journalist

Ordstyrer / Moderator

Kåre Quist - Journalist

Kåre Quist

Kåre Quist er en rutineret mødeleder og ordstyrer. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han debatten med sikker hånd. Som vi kender det fra hans interview i talkshowet "Ærligt Talt" og når han hver uge kræver klare svar fra direktører og pressechefer i Kontant.

Foredrag

Brænd igennem NU!

Kåre Quist

Vil du gerne brænde igennem og gøre indtryk på dine omgivelser? Til jobsamtalen - til møder med din chef eller i store forsamlinger. Bliver du nogen gange nervøs når du beder om ordet? TV-værten Kåre Quist er vant til at en million seere kigger med - også når han begår fejl! Han kan brænde igennem på kommando - i dette foredrag afslører han trick

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter