Logo Søg Åben menu
Kim Bildsøe Lassen
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen, er ansat ved DR. Kim er uddannet journalist og har bl.a. været ansat ved Press, Ekstra Bladet, TV2 og Dagbladet Information, som han var korrespondent for i Mellemøsten. Siden 1998 har han været ansat i DR, først som redaktør i chefredaktionen, kort efter som redaktionschef med ansvar for udviklingsopgaver I DR Nyheder. 

Han har desuden været DR's korrespondent i USA, udlandschef på TV-Avisen og fra 2006 til 2007 vært på udenrigsmagasinet Horisont. Siden 2007 har han været studievært på TV Avisen.

Reference udtalelser

Aktuelt rigtig godt
Eminent god
Virkelig godt
Fantastisk spændende.
Kim Bildsøe Lassen er en fantastisk storyteller
super aktuelt og interessant indlæg
Spændende og meget aktuelt emne
Kanon
Meget inspirerende indlæg af Kim
Super

Enormt indlevelse i emnet der tydeligvis fylder meget i Kims liv. Perspektiverede tingene på en god måde  og der var et godt flow i programmet der tog os fra start til slut på en humoristisk men samtidig lærerig måde.
Rigtig god foredragsholder. Inspirerende

Relaterede emner

Foredrag

Supermagten USA

Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen fortæller om det fascinerende og mærkelige land, der er så afgørende for verdens udvikling. Religion, frihed, republikanerne, dødsstraf, arven fra Bush og meget andet vil være i centrum for denne personlige beretning og betragtning om verdens mest magtfulde nation.  Kim Bildsøe Lassen kommer også ind på forholdet mellem USA

Foredrag

Den internationale kamp mod terrorisme

Kim Bildsøe Lassen

Det startede den 11. september 2001. Hvornår det afsluttes er der ingen der ved, men det er helt sikkert at den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Hvad driver USA og den øvrige vestlige verden - og hvad driver terroristerne. Et detaljeret kig i begge ”lejre” af en k

Foredrag

TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen

Kim Bildsøe Lassen

En diskussion af det herlige, forførende og nogle gange fordummende medie. Hvad stiller vi op med globalisering, EU, mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i ”kassen”.

kim-bildsoe-lassen1_n.jpg

Ordstyrer / Moderator

Kim Bildsø Lassen - Journalist

Kim Bildsøe Lassen

Om I har brug for en konferencier, en debattør eller en interviewer, er Kim Bildsø et virkelig stærk kort at have på hånden.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter