Logo Søg Åben menu
Lene Johansen
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Lene Johansen

Lene Johansen er bedst kendt som studievært på DR – bl.a. mange år på TV-Avisen og Deadline. Nu er hun studievært på det globale magasin DR2Dagen.
Hun er uddannet journalist med flere end tyve års erfaring fra radio, tv og den skrevne presse – både aviser og magasiner. Lene Johansen skriver desuden bøger, holder foredrag, underviser og står bag to interviewserier "Modige Kvinder” fra 2008 om kvinder forskellige steder i verden, der risikerer deres eget liv for en større sag. Og "Europæiske Divaer” fra 2014 med europæiske skuespillerinder over 60.
Lene Johansen er 46 år uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og har siden overvejende været ansat på Danmarks Radio, hvor hun er et kendt ansigt fra de fleste af årene som studievært på TV-Avisen, SøndagsMagasinet og NyhedsMagasinet. Pt. er Lene Johansen vært på deadline 17:00.

Relaterede emner

Foldschack - Knud den heldige

Bog

Foldschack - Knud den heldige

Lene Johansen

Knud Foldschack er mest kendt for sin håndtering af sager som Christiania, Jagtvej 69, Danica White og COP 15. Som advokat sætter han en ære i at forene det skæve og det regelrette Danmark. I rejsen frem mod sin position som de svages forsvarer ligger en lang sej kamp for selv at klare sig igennem livet. Med en barndom på skiftende børnehjem, plej

Foredrag

Lene Johansen - Journalist

Lene Johansen

Lene Johansen har stor erfaring som ordstyrer ved både større og mindre arrangementer. Udover præsentation består Lene Johansens opgave ved arrangementerne oftest i interviews og at facilitere afdækkende debatter, hvor Lene Johansens håndtering er karakteriseret som en ’jernhånd i en fløjlshandske’. 

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter