Logo Søg Åben menu
Lillian Gjerulf Kretz
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Lillian Gjerulf Kretz

Lillian Gjerulf Kretz er journalist, forfatter og moderator. Hun er til dagligt vært på DRs nyhedsflagskib Tv-avisen kl. 21 og har stået i spidsen for en række af stationens store satsninger som folketingsvalg og programmet ”Året, der gik”. I oktober 2009 fulgte en milliard tv-seere verden over med, da Lillian Gjerulf Kretz var vært ved den Internationale Olympiske Komités konference i København. Her kunne hun sammen med sin medvært fra BBC afsløre, at Rio bliver værtsby for OL i 2016. 

Tidligere har Lillian Gjerulf Kretz rapporteret fra brændpunkter som Afghanistan og Libanon til både aviser og tv. Hun har dækket nationale og internationale begivenheder som indsættelsen af den amerikanske præsident. I 2005 var hun med-producent på DR´s store internationale interview-serie, ”De Skrev Historie”, med ti verdensledere i den varme stol. Serien er siden blevet vist i en lang række lande og bl.a. på den arabiske satellitkanal Al Arabiyan. I 2007 tog Lillian Gjerulf Kretz seerne med jorden rundt som rejsende vært i den hidtil mest succesrige serie af afsnit af programmet ”Sporløs”. Hun er forfatter til bogen ”Et kongeligt bryllup” fra 2005.

Relaterede emner

Foredrag

Lillian Gjerulf Kretz - Journalist og forfatter

Lillian Gjerulf Kretz

Lillian Gjerulf Kretz er en særdeles rutineret moderator, der kan matche ethvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.  Har I brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Lillian Gjerulf Kretz den helt rigtige.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter