Logo Søg Åben menu
Liselotte Lyngsø
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Liselotte Lyngsø

Liselotte Lyngsø har en helt fantastisk evne til at male mentale billeder og inspirere mennesker til at finde en fælles fornemmelse. Hun vil udfordre dine antagelser og vise dig nye muligheder, som du ikke vidste eksisterede. Dog vil du aldrig blive efterladt i uvished, hvis du er seriøs i jagten på at skabe en bedre morgendag.

Liselotte er en efterspurgt foredragsholder verden rundt og arbejder desuden som konsulent, for flere globale virksomheder. Hun er medlem af Foresight editorialboard, VL20, Albright Gruppen, Wormen on Board, og er et stiftende medlem af the Global Future Forum. Hun har desuden været bestyrelsesmedlem i Bolius A/S, Boligkontoret A/S og Brandhouse. Hun er dommer i TV2‘s "Nybyggerne”. Liselotte blev født i Danmark i 1970 og sidder i bestyrelsen af Nygart A/S.

Hun har en Cand.Phil. i økonomi og politik fra St. Anthony’s College, Oxford University, UK.

Relaterede emner

Foredrag

Træn til fremtiden eller morgendagens digitale generation

Liselotte Lyngsø

Glæd dig til at få tjek på fremtidens trends og udnyt ideerne til nye strategiske muligheder i dit arbejdsliv og i forhold til kunderne allerede i morgen.  Vi er midt i et paradigmeskifte, hvor alt, hvad vi hidtil har lavet, prioriteret og ment, er til revision, og nye vaner og ritualer bliver skabt. De næste 10 år, der på topmødet i Davos b

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter