Logo Søg Åben menu
Meik Wiking
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Meik Wiking

Meik Wiking er direktør for Institut for Lykkeforskning - en uafhængig tænketank, der forsker i trivsel, lykke og livskvalitet. Meik Wiking undersøger hvorfor nogle lande og personer er mere lykkelige end andre, og tænketanken rådgiver byer og regeringer verden over. 

Meik Wiking er desuden forfatter og Research Associate for Danmark ved the World Database of Happiness samt Founding member af The Latin American Network for Wellbeing and Quality of Live Policies. 

Meik Wiking har tidligere arbejdet hos blandt andet Udenrigsministeriet og tænketanken Mandag Morgen. Han optræder ofte som ordstyrer og foredragsholder i Danmark og udlandet.

Reference udtalelser

"Meik Wiking leverede en fremragende og humoristisk præsentation, som gav anledning til gode og relevante drøftelser vedr. borgere, ansatte og indsatser i vores kommune. Lykke er en parameter, der bør og kan bruges i en kommunal kontekst."
Heidi Mattle, Sundhedskonsulent, Varde Kommune
"Meik Wiking leverede et ypperligt stykke arbejde på vores seneste konference. Meik evner at kombinere stor faglig indsigt med et fantastisk humoristisk overskud og nærvær. Mine varmeste anbefalinger til en proff!" 
Anja Bøggild, Projektleder, Realdania
 
”De studerende var fuldstændig vilde med, at du trak dem ind i diskussionen. Dit oplæg er udelukkende blevet omtalt som en succes, så mange, mange tak for din deltagelse!”
Gine Maltha, Koordinationsleder af Faglig Dag, Aarhus Universitet

"Vi var begejstrede for Meik Wikings indlæg på konferencen. Indlægget om stedstilknytning og lykke satte virkelig et vedkommende og velunderbygget perspektiv på det som vi alle går og føler i praksisarbejdet med grønt i byen."
Sia Boesen, Projektmedarbejder, Områdefornyelse Indre Nørrebro

"En perfekt start på Slagelse Bibliotekernes temadage om lykke. Publikum fik En tour de force i begrebet lykkes mangfoldighed. Fra græske filosoffer syn på lykke til hvorfor Danmark gang efter gang de seneste årer blevet kåret til verdens lykkeligste land." 
Jørgen Laustsen, Bibliotekar, Slagelse Bibliotekerne
 

Relaterede emner

Foredrag

En lykkelig kommune

Meik Wiking

Meik Wiking giver i foredraget inspiration, viden og værktøjer til, hvordan kommuner kan arbejde med lykkedagsordenen og skabe større trivsel og livkvalitet for borgere.   I dag arbejder internationale sværvægtere som FN og OECD med lykke mens nationale regeringer og byer verden over gennemfører lykkemålinger og søger at øge lykkeniveauet

Lykken under lup - en opdagelsesrejse i lykkeforskningens verden

Bog

Lykken under lup - en opdagelsesrejse i lykkeforskningens verden

Meik Wiking

Kan penge gøre os lykkelige, er gifte folk lykkeligere end ugifte, og hvordan måler man i det hele taget lykke? Der bliver i disse år forsket intenst i lykkebegrebet, og derfor har vi i dag svarene på ovenstående spørgsmål. FN og OECD arbejder med lykkebegrebet, regeringer gennemfører lykkemålinger og søger at øge lykkeniveauet i befolkningen,

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter