Logo Søg Åben menu
Michael Kristiansen
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Michael Kristiansen

Michael Kristiansen bliver ofte benyttet som foredragsholder inden for kommunikation, politik og medier. Hans foredrag er aktuelle, skarpe og underholdende og bygger på hans store indsigt i det politiske embede og mediernes verden. Til daglig rådgiver Michael Kristiansen en række af Danmarks førende virksomheder, organisationer og erhvervsfolk i Public Affairs. Michael Kristiansen holder også foredrag med sin medvært Peter Mogensen fra tv-programmet ’Tirsdagsanalysen’ på TV2 News.

Som foredragsholder giver Michael Kristiansen sit publikum indsigt i det politiske landskab og tager temperaturen på de aktuelle aktører i det danske erhvervsliv og på Christiansborg – helt uden filter. 

I mere end 25 år har Michael Kristiansen fulgt den politiske dagsorden på tætteste hold. Først
i embedet som journalist og redaktør på Politiken og Berlingske Tidende og senere som pressechef og særlig rådgiver for statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Michael Kristiansen er medforfatter til en række politiske biografier om blandt andre tidligere statsminister Poul Schlüter og tidligere udenrigsminister Niels Helveg Petersen. Han har også instrueret dokumentarfilmen ’Kandidaterne’ om valgkampen i 1998 mellem Poul Nyrup Rasmussen og Uffe Ellemann-Jensen.

Til daglig driver Michael Kristiansen sit eget kommunikationsbureau, Kristiansen+Partners, der udøver strategisk kommunikationsrådgivning til virksomheder, organisationer og erhvervsfolk inden for Public Affairs og corporate communication. Michael Kristiansen er desuden kommentator på tv-programmet ’Tirsdagsanalysen’ på TV2 News sammen med Peter Mogensen.

Relaterede emner

Foredrag

Public Affairs og Policy Making

Michael Kristiansen

Hvordan påvirker man de politiske beslutningsprocesser, og hvad er effektiv interessevaretagelse? Hvordan påvirker man den offentlige og politiske dagsorden gennem strategisk kommunikation? I dette foredrag giver Michael Kristiansen et indblik i sit daglige virke i rollen som kommunikationsrådgiver og deler ud af tips og tricks fra sin erfaring på

michael_christiansen5_bw_n.jpg

Ordstyrer / Moderator

ordstyrer

Michael Kristiansen

Michael Kristiansen er en professionel ordstyrer og konferencier. Han bliver ofte benyttet af virksomheder og organisationer til at moderere paneldebatter eller skabe en rød tråd ved konferencer.

Foredrag

Dansk politik - Her og nu 2017

Michael Kristiansen

Michael Kristiansen tager temperaturen på den aktuelle situation i dansk politik og ser på, hvordan det står til i de enkelte partier og hos frontfigurerne her og nu. Her kommer han også ind på fremtidsudsigterne. Foredraget bliver krydret med anekdoter fra gangene på Christiansborg, og Michael Kristiansens egne oplevelser og erfaringer fra sin tid

Foredrag

Nutidens store, politiske dilemmaer

Michael Kristiansen

Kan den danske model for arbejdsmarkedet overleve i den form, vi kender den i dag? Hvad med sundhedspolitikken og det repræsentative demokrati? Skal man støtte EU-projektet, eller Michael Kristiansen er en ofte benyttet og professionel ordstyrer og konferencier – både som moderator ved paneldebatter eller når der skal være en rød tråd ved konferen

Foredrag

25 år med politik og medier

Michael Kristiansen

I løbet af sin karriere har Michael Kristiansen været meget tæt på de politiske beslutningsprocesser. Først som journalist og redaktør på Weekendavisen, Berlingske og Politiken og senere som særlig rådgiver for tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Michael har gennem de seneste 25 år taget del i den politiske scene og har bl.a. instrueret

Foredrag

Hvad der ikke kan forklares - kan ikke forsvares

Michael Kristiansen

Et foredrag om aktørerne i vores moderne medieverden – både de succesfulde og de mindre succesfulde. Med afsæt i egne erfaringer fra mere end 25 år som journalist, spindoktor og rådgiver fortæller Michael Kristiansen om, hvad der gør politikere, direktører, organisationer, foreninger og alle mulige andre til enten vindere eller tabere i mediehavet.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter