Logo Søg Åben menu
Michael Sjøberg
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Michael Sjøberg

Michael Sjøberg har siden 1999 beskæftiget sig professionelt med krisekommunikation og kulturelt betinget konfliktløsning. Han er kaptajn af reserven og kandidat i statskundskab med speciale i risikostyring og kriseforhandling. 

Michael har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept, hvor han bl.a. har undervist instruktører og specialenheder i kropssprogsanalyse. 

Han er uddannet Critical Incident Stress Debriefer af ICISF i Maryland, USA og gidselforhandler af New Scotland Yard. 

I dag driver Michael Human Advisor Group, som er en dansk rådgivnings- og kursusvirksomhed med speciale i menneskelige risici og forhandlingsteknik.
 
Læs artiklen "Ekspert i løgn" med Michael i Djøf Bladet her

Reference udtalelser


Relaterede emner

Foredrag

Lyver du? Sådan læser du andre - og spotter løgnen

Michael Sjøberg

Når hjernen lyver, afslører kroppen os. Det gælder for alle mennesker, også for den anklagede i retssalen og for den benhårde forhandler på den anden side af forhandlingsbordet.  Når hjernen konstruerer løgne, opfører menneskets krop og talesprog sig anderledes, end når vi blot husker og genfortæller et minde. Og man kan lære at se, høre

Foredrag

Trust me - Sådan opbygger du relationer

Michael Sjøberg

Er der situationer i dit arbejde hvor din troværdighed er afgørende? Har du brug for at dit budskab kommer helt klart igennem og vil du gerne maksimere dit udbytte af forhandlingen, samtalen eller salgssituationen?  "Trust me” er et foredrag for dig, som godt vil styrke din evne til at opbygge tillid og troværdighed – under klientmødet, i

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter