Logo Søg Åben menu
Mikkel Beha
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Mikkel Beha

I sit 25-årige arbejdsliv har Mikkel Beha bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV - og nu kan du opleve foredrag med Mikkel Beha om livet som journalist, tv-vært og selvfølgelig til søs.
 
Fra børne- og ungdomsvært på DR B&U i 80'erne til producer på prisbelønnede dokumentar-programmer. Fra redaktionschef og TV2-redaktør på de helt store underholdnings-shows. De sidste 6 år vært på ”Go’ Aften Danmark” og ”Go’ Morgen Danmark”.
 
Mikkel Beha Erichsen er søn af Troels Kløvedal og har en opvækst på "Nordkaperen" liv, hvor han sammen med sin familie, har sejlet verden tynd.
 
I Struer har de oplevet et foredrag med Mikkel Beha:Se også:   Facebook

Reference udtalelser

Jeg vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt foredrag, Rejser i 51 lande", i torsdags. Det var både spændende og sjovt og gav også anledning til eftertænksomhed. En rigtig god blanding. Og dejligt med billeder af din familie og flotte rejsebilleder. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra medlemmerne. Så alt i alt en rigtig god aften!

Mange venlige hilsner
- Annette, Novo Nordisks medarbejderforening.

 

Rejser i 51 lande, foredrag med Mikkel Beha 6. november 2012 havde jeg som arrangør den glæde at have besøg af foredragsholder Mikkel Beha. Arrangementet foregik i Tre-for park i Odense og ca. 160 mennesker havde fundet vej. Det var en fantastisk aften, Mikkel er en levende, spændende og ikke mindst ærlig foredragsholder. Han fortæller den gode historie, men lægger ikke skjul på at "medaljen" også har en bagside. Suppleret af fantastiske fotos tryllebinder han tilhørerne, så man føler sig som deltager i hans mange rejser. Jeg tror ikke der var én i salen der ikke straks ville smide alt og tage med Mikkel ud på verdenshavene, hvis lejligheden bød sig.
- Lisbeth Lunding, skoleleder, DOF Paarup Aftenskole

Relaterede emner

Foredrag

Til søs med Mikkel Beha

Mikkel Beha

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kul

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter