Logo Søg Åben menu
Niels Kvale
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Niels Kvale

Niels Kvale er en af DRs mest erfarne korrespondenter. I syv år har han rejst Europa tyndt; fra Island i nord til Lampedusa i syd, Ukraine i øst og Irland i vest. Han har dækket stort og småt på et udfordret kontinent, med særligt fokus på Europas tiltagende flygtningeproblem og den økonomiske krise. To kriser som udfordrer EU-samarbejdets overlevelse.

Niels Kvale har haft base i både Italien og Bruxelles, og har derfor i TV og Radio fortalt om alt fra organiseret kriminalitet og fodbold til EU-topmøder og nye topposter i Bruxelles.
I efteråret 2015 vendte Niels Kvale hjem til København for at blive Udlandsredaktør i DR.

Reference udtalelser

Endnu en gang 1000 tak for et fantastisk spændende foredrag forleden. Jeg har fået en masse feedback, og alle har været ovenud tilfredse og glade for at deltage, så jeg syntes lige, jeg ville sende den ros videre til dig.

Her er, hvad én af deltagerne skrev til mig:

"Det var rigtig interessant og spændende at opleve hans synsvinkel på den aktuelle udvikling. Pudsigt at han også satte pris på lejligheden til at sætte det hele ind i et samlet forløb, for det var netop også det, foredraget gjorde for os andre. Vi har jo alle læst og hørt om de enkelte hændelser, da de var aktuelle, men så bliver de netop udvisket af senere begivenheder. Det nedslående var, at det åbenbart ikke kun gælder for os, men desværre også for beslutningstagerne - og mediedækningen. Så det var ret lærerigt og ikke blot et underholdende causeri om noget, vi ser i TV."

General Secretariat of the Council

Naja Dalbol,  Linguistic Administrator

Relaterede emner

Foredrag

Europas flygtningestrøm

Niels Kvale

I 2015 sejlede Niels Kvale som den første danske journalist med den italienske kystvagt tæt på Libyens kyst for at deltage i den europæiske redningsaktion af bådflygtninge. I foredraget fortæller Niels Kvale om de seks dage til søs, redningsaktionerne, og de mange flygtninges videre færd op gennem Europa. Han tager os med til møderne i Bruxelles, h

Den Europæiske dødskamp

Niels Kvale

Europa river og flår sig selv i stykker i disse år. På de britiske øer overvejer man at stemme sig ud af samarbejdet, mens andre truer med at lukke grækerne ude, økonomien hoster og tronen vakler under den ukronede dronning af Europa, kansler Merkel.  Herhjemme tager vi forbehold, mens man i øst ser den europæiske drøm fortone sig i krigshand

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter