Logo Søg Åben menu
Nikolaj Kirk
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Nikolaj Kirk

Forfatter og kok. Foredrag om mad og madkultur.

Nikolaj Kirk har arbejdet med mad i flere årtier og har i den forbindelse vundet flere priser og skrevet utallige bøger. Han rejser kloden rundt i sin søgen efter nye teknikker inden for maden. Han er altså hverken ”klassisk fransk” i sit syn på mad eller snobbet i et forsøg på at efterleve den ”gammeldags fine skole”. Han er heller ikke ude efter at se efter noget som helst ”molekylært” i sit køkken.

Nej – Nikolaj er søgende efter grundteknikker. Måder at blande på eller fremelske konsistensen på. Nudler, ris, trøfler, hummer og majroer er alle ligeværdige i Nikolajs køkken. Han interesserer sig for de gamle folkekøkkener fra Sydamerika til Afrika og til hele Asien. Han har rejst fra Grønland til Zambia, over Madagaskar til Japan, Trinidad og Tobago, for blot at nævne nogle få. Alle steder Nikolaj kommer frem, går han i køkkenet med lokale folk, gerne i deres dagligdagskøkken, på skoler, virksomheder i haller eller sågar ude på havet ombord på skibe.

Relaterede emner

Foredrag

Gastronomisk opdagelsesrejse

Nikolaj Kirk

Hør et indlevende og spændende foredrag af Nikolaj Kirk om en af hans mange rejser. Destinationerne er mange og foredragene giver dig mulighed for at komme med til et fremmed land, og samtidig høre lidt af den historie der har ført til den madkultur vi kender i dag.   Der er i foredragene mulighed for at komme med på en uforudsigelig opdag

Foredrag

Mad og kunst

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk ønsker at gøre mad og kunst til en levende del af hverdagen. Henholdsvis madens og kunstens praktiske funktioner bliver tydeliggjorte, når de blandes sammen, og derved skabes nye oplevelser, nye rum og ikke mindst ny kunst. Glem alt om etablerede mad-ritualer, etikette og tradition når Nikolaj Kirk udvikler og udtænker koncepter og mad

Foredrag

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

Nikolaj Kirk

I en verden som i stigende grad har fokus på udvikling, optimering og fremskridt er der en proportionelt stigende tendens til at fødevarer mister værdi på grund af en nedprioritering af økologi og generel bæredygtighed. Den standardiserede masseproduktion medfører alt for ofte slækket kvalitet indenfor elementer som smag, konsistens, tilsætningsst

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter