Logo Søg Åben menu
Peter Frödin
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Peter Frödin

Peter Frödin er dansk skuespiller, komiker og sanger. Peter er et multitalent der mestre både skuespil, sang og musik. Peter er især kendt fra Komediegruppen Lex og Klatten, sammen med Paprika Steen, Hella Joof og Martin Brygmann. Peter er desuden bredt kendt for at medvirke i em række tv-reklamer for Tuborg. Sangen "Vent på mig", som Peter sang sammen med Jimmy Jørgensen til "En kort en lang" var den mest spillede sang i dansk radio i perioden 1995-2010.
Se også:   Website   -   Facebook

Reference udtalelser

”Vi hos FOF Ved Køge Bugt kan varmt anbefale foredraget med Peter Frödin og Line Knutzon. 
Det var 2 ualmindeligt søde og varme mennesker, som spredte glæde på en ellers mørk og trist novemberaften. Stemningen var i top fra de trådte ind af døren. 
 
Line Knutzon og Peter Frödin leverede et fantastisk foredrag om Peters liv, med masser af humor, men også med plads til eftertanke. Line Knutzon holdt den røde tråd så Peter kunne sprudle. Og det gjorde han. De er sammen et rigtig godt makkerpar.”

Relaterede emner

Foredrag

Hvem er det nu vi er?

Jarl Friis-Mikkelsen - Peter Frödin

Mød to gamle venner, Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsen, i en åben samtale om at være sig selv. På godt og ondt. Har vi i dag overhovedet tid til at tænke over os selv? Det har de 2 herrer tænkt over, og det vil de gerne dele med andre.  Frödin og Friis-Mikkelsen fortæller om, hvad de har lært gennem årene privat og gennem deres mød

Foredrag

Et sjovt og underholdene foredrag med Lille Allan som hovedperson

Line Knutzon - Peter Frödin

Line og Peter har fundet sammen om historien om Lille Allan – hør dem fortælle om Lille Allan, hvordan han opstod og hvordan man sammen finder på den gode historie. Foredraget  er for alle, der læses højt og der vil være en sjov dialog med tilhørerne.

Foredrag

”Vent på mig” – interview med Line Knutzon

Peter Frödin

Peter Frödins hit ”Vent på mig” er et af de mest spillede numre i radioen, men det er ikke ligefrem stilstand og venten der kendetegner Peter. I stedet kaster han sig frygtløs ud i alle mulige projekter der spænder fra satire til sangskrivning og filmroller. Alt sammen noget der med al tydelighed viser hvilket multitalent han er, og som har gjort

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter