Logo Søg Åben menu
Rikke Hørlykke

Rikke Hørlykke

Som den karismatiske playmaker for både Anja Andersens Champions League-vindende Dream Team og for de danske OL-2004 guldvindere, kender Rikke Hørlykke alt til at være individualist på et hold, der skal præstere. I sine foredrag bygger Rikke en tydelig og stærkt inspirerende bro fra håndboldbanen over til arbejdspladsen, hvor motivation, omstillingsevne og handlekraft efterhånden anses som et påkrævet grundstof hos enhver medarbejder. Uanset hvilken rolle vi udfylder på arbejdspladsen, skal vi være professionelle.

Rikke Hørlykke blev en af verdens bedste spilfordelere, fordi hun formåede at løfte niveauet hos sine medspillere. Hun læste spillet bedre end nogen anden, og så satte hun holdets interesser foran sine egne. Som alle andre ledere og medarbejdere har Rikkes arbejdsliv været dynamisk. Hun har spillet alle roller i et hierarki. Hun har været den nye, der håbede på 5 minutters spilletid, hun har været bindeled og har været stjernen, som de andre måtte tilpasse sig. Det til trods for, at hun ikkevar udråbt tilnoget stort talent i ungdomsårene.


I januar 2015 er hun aktuel med bogen, ”Stærk, stærkere sund – træn dig til bedre vaner”, der handler om, hvordan fysisk træning fører til mental styrke og giver et meget personligt indblik i, hvad det er for nogle læringspunkter topatleter har med sig i bagagen.

Relaterede emner

Stærk, stærkere sund - træn dig til bedre vaner

Bog

Stærk, stærkere sund - træn dig til bedre vaner

Rikke Hørlykke

Træn klogt, spis smart, og lev godt. Du behøver ikke træne mange timer hver uge for at rykke markant på din styrke og din form. Og du behøver ikke følge strenge diæter for at tabe dig eller flytte rundt på fordelingen af fedt og muskler på din krop. Du skal blot træner klogt og spise smart, så får du maksimal effekt af din tid og din indsats.

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter