Logo Søg Åben menu
Sebastian Nybo
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Sebastian Nybo

Sebastian Nybo, forfatter, foredragsholder og erhvervspsykologisk rådgiver - en foredragsholder i særklasse. Sebastian Nybo er en foredragsholder der gør en forskel. Med en viden og dedikation der efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Som foredragsholder er Sebastian både nærværende og inspirerende, og med mere end 20 års erfaring er han så afgjort i særklasse.

Reference udtalelser

Handlingsorienteret action
Jeg har gennem de sidste 8 år haft fornøjelsen af at nyde godt af Sebastian Nybos kompetencer - fra foredragsholder til forandringsagent, fra sparringspartner til lederudvikler, og fra personlig udvikler til organisationsudvikler. Sebastian har tilført teoretisk-, praktisk- og ikke mindst handlingsorienteret action til mange af de store komplekse problemstillinger jeg har mødt i arbejdet med at etablere, udvikle og drive succesfulde forretninger. Sebastians indsigt er unik, men det er i fortolkningen og implementeringen at han for alvor forandrer spillet. Han har en nærværende og tilgængelig måde at gøre det uhåndgribelige håndfast, og til at dele uoverskuelige processer ned i deres kerneelementer, hvorfra arbejdet med transformation kan begynde. 

Jeg er personligt ikke i tvivl om hvor jeg skal henvende mig når jeg savner perspektiv eller kompetent sparring! 

Peter Friis, Direktør, Google Nordics


World Class
LEGO Koncernen udmeldte i juni 2006 den fremtidige struktur for den globale forsyningskæde, hvilket betød reduktion af arbejdspladser i Global Supply Chain i Billund på op til 900. Produktionen i Billund igangsatte på denne baggrund et projekt, der skulle medvirke til at lette overgangen til den nye struktur, med færre funktionsenheder og færre medarbejdere. 
Sebastian Nybo har arbejdet med Ledergruppen i Produktionsområderne, med det formål at sammensmelte de forskellige kulturer, der eksisterede indenfor funktionsområderne.

Hovedtemaerne har været:

  • Forandringsledelse.
  • Udarbejdelse af personprofiler, herunder individuel feedback og rådgivning samt definition af Ledergruppens samlede styrke og udviklingsområder.
  • Kommunikationsteori og praktisk træning.
  • Fortsættelse af procesforløb ultimo 2008.

Sebastian har på en inspirerende, let forståelig og professionel måde styret denne proces og er desuden en world class foredragsholder.
Villy Markman, Senior Director, LEGO systems A/SEn oplægholder i særklasse 
Sebastian Nybo har været en værdsat samarbejdspartner og underviser på Teknologisk Institut i mere end 15 år og har gennem alle årene leveret undervisning i særklasse tilpasset dansk erhvervsliv. Grundet sin faglige ballast og evne til at levere sin viden på en nærværende og humoristisk facon er Sebastian blandt vores bedst evaluerede undervisere. Både somforedragsholder og underviser evner Sebastian Nybo at fange sit publikum og ramme deltagerne, der hvor de er, så de kan anvende deres nye viden i praksis med det samme. Jeg kan varmt anbefale Sebastian Nybo som foredragsholderog underviser. 
Janice Dyrlund Høst, Centerchef, Uddannelse på Teknologisk InstitutTid til forandring 
Patent- og Varemærkestyrelsens enhed for Politik & Jura holdt en teamdag med fokus på samarbejde, kommunikation og forandring. Sebastian Nybosluttede dagen af med at sparke til fastankerede overbevisninger og holdt et inspirerende indlæg om vigtigheden af at være klar til forandring. Sebastian er meget nærværende og leverer sine budskaber med humor og stor overbevisning. Vi tog alle sammen ny viden med hjem og tog et skridt nærmere erkendelsen af, at vi ikke kan leve uden forandring. 
Anne Rejnhold Jørgensen, Kontorchef, Politik & Jura Patent- og Varemærkestyrelsen5 stjerner til Sebastian
Har I nogen sinde tænkt over hvordan I skulle få jeres teams til at fungere bedre, eller hvordan man faciliterer et globalt netværk til at samarbejde på en effektiv og smidig måde? Det har vi. Og så fandt vi Sebastian Nybo - der med sine meget inspirerende, energifyldte og humoristiske foredrag og workshops - har givet os en masse let anvendelige og effektive værktøjer til at booste vores transnationale samarbejde og forøget vores team forståelse. Vi giver ham 5 stjerner. 
Christina J. Colclough, General Sekretær, NFU Nordic Financial Unions

Relaterede emner

Foredrag

Foredrag om arbejdsglæde

Sebastian Nybo

Energi til det hele og mere til  Det overrasker ikke nogen, at de arbejdsmiljøer, der er præget af arbejdsglæde også er dem, der præsterer de bedste resultater. Men at de samtidigt er dem, der hurtigst og nemmest omstiller sig i forandringsprocesser og desuden er mest modstandsdygtige overfor modstand fra omgivelserne, kan godt overraske nog

Foredrag

Forandringer

Sebastian Nybo

Sådan forbereder I jer på forandringer. Der findes masser af myter om, hvad der sker, når mennesker gennemgår en forandringsproces. Dette foredrag om forandringer i organisationer vil gøre op med nogle af dem - og samtidig udfordre jeres hidtidige opfattelse af verden. Hvorfor booke dette foredrag? At mennesker reagerer ekstremt forskelligt

Foredrag

Foredrag om forandringsledelse

Sebastian Nybo

Når medarbejderne tager ansvar for helheden  Har du nogensinde iagttaget en stor flok fugle lette på samme tid.....og set hvordan 40% af dem flyver ind i hinanden og falder ned igen? Nej, vel! Hvad er det de kan, som vi kan lære af, når vi skal arbejde sammen på en arbejdsplads?  Konceptet "Det indre lederskab" er en samarbejdsform, de

Foredrag

Optimal kommunikation

Sebastian Nybo

Det er ikke det du siger – det er måden, du siger det på!  Vi gør det hvor som helst og med hvem som helst. Kommunikerer. Vi ved også at kropssprog og stemmeføring betyder mere end de ord, der egentlig bliver sagt. Hvorfor bruger vi så næsten al vores tid og fokus på ordene? Tænk om du på skoleskemaet havde haft 2 timers Kommunikation om ug

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter