Logo Søg Åben menu
Simi Jan
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Simi Jan

Simi Jan er TV2 Nyhedernes yngste korrespondent og har siden 2007 boet fast i Pakistan og Afghanistan, men også rapporteret fra utallige andre steder i verden som fx Mellemøsten, Norge, Somalia og Australien.
 
I januar 2012 blev Simi Jan hædret med den prestigefyldte Berlingske Fonds Journalistpris, og kunne endvidere ses i TV2´s dokumentarserie korrespondenterne. I 2008 blev hun kåret som Årets TV-Talent ved TV-branchens årlige TV-Festival.
 

Simi Jan er født i 1979 og er uddannet journalist på Napier University i Skotland i 2003. Hun har tidligere bl.a. arbejdet for DR, Politiken og BBC, og har sideløbende læst Mellemøststudier og Arabisk ved Syddansk Universitet.

Reference udtalelser

En oplagt foredragsholder og 150 glade gæster.
Et interessant, vedkommende og meget charmerede møde med Simi Jan!
FOF Vendsyssel, Kirsten E. Højrup


Relaterede emner

Foredrag

Spring ud i livet

Simi Jan

Tag ejerskab over dit eget liv og udlev dine drømme. Du kan hvis du vil.   Sådan lyder det fra Simi Jan, der selv har kæmpet for at udleve sin drøm om at blive korrespondent. Men hun har ikke fået noget forærende undervejs. I flere år efter hun blev færdiguddannet journalist kunne hun ikke få et job, og da det endelig lykkedes, sagde hun

Til te hos Taleban

Bog

Til te hos Taleban

Simi Jan

I næsten fem år boede TV’s korrespondent Simi Jan i nogle af verdens farligste lande, Pakistan og Afghanistan. Det blev ikke alene en intens kærlighedsaffære med de to nationer, men også en personlig rejse, hvor hun fandt sin egen snørklede historie og identitet midt i krigen. Simi Jan mødte hævntørstige talebankrigere og sexede fotomodeller.

Foredrag

Beretninger fra Pakistan og Afghanistan

Simi Jan

”En kvindes plads er enten i hendes hjem eller i hendes grav.” – sagde en ældre afghansk mand smilende til Simi Jan i Afghanistan.  I næsten fem år boede korrespondent Simi Jan i verdens farligste lande Pakistan og Afghanistan. Det blev ikke alene en intens kærlighedsaffære med de to nationer, men også en personlig dannelsesrejse, hvor hu

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter