Logo Søg Åben menu
Stéphanie Marie Surrugue
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Stéphanie Marie Surrugue

Stéphanie Marie Surrugue er en dansk-fransk journalist og forfatter.

Surrugue er en del af DR Nyheders korrespondenthold og skal rapportere fra USA sammen med Johannes Langkilde. . Hun har orlov fra sin stilling som vært og redaktionschef på "Kulturen på NEWS " siden 2011. Surrugue er tidl. reportagejournalist og kulturskribent på dagbladet Politikken 2001-2011. Har bl.a. skrevet de anmelderroste bestsellere Det Store Bogtyveri og Enegænger – portræt af en prins. 

Har modtaget flere priser, bl.a. "Årets Bedste Kvindelige Tv-vært" (2014), Politikens Høruppris (2010, for dækningen af jordskælvskatastrofen i Haiti og De Berlingske Journalisters Pris 2005, for dækningen af milliontyverierne på Det kongelige bibliotek. Stéphanie Surrugue blev i juni 2014 udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen.


Relaterede emner

Foredrag

I monarkiets kulisser

Stéphanie Marie Surrugue

De fleste har en holdning til ham, de færreste har en forståelse af ham: Kongehusets mest farverige medlem Prins Henrik.   Få historien om en svær integration på samfundets allerhøjeste plan, når den Stéphanie Surrugue inviterer med ind i monarkiets kulisser og fortæller historien om Prinsgemalen, livet som royal rebel og den anmeld

Foredrag

Reporter på høje hæle

Stéphanie Marie Surrugue

Hvad gør man, når man stirrer ind i mundingen af en automatriffel en mørk nat i Bagdad? Når man dehydrerer i Haiti, mens deadline presser sig på? Eller når man skal interviewe en verdensberømt forfatter, der har så meget sceneskræk, at han vitterlig er ved at besvime? Og hvordan lugter mandehørm egentlig? Kan man dække Tour de France i høje hæle?

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter