Logo Søg Åben menu
Thomas Dambo
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Thomas Dambo

Thomas Dambo er mester i interaktionsdesign. Uddannet multimedie designer. Har arbejdet 2 år som social marketing konsulent på DR Ung og P3. Har 20 millioner hits på youtube. Og har spillet ca. 400 koncerter med rap og human beatbox og arbejder pt med at indspille et tv-program om genbrug.
 

 
Se også:   Youtube

Reference udtalelser

Værdi-julemarked hos Renosyd
Thomas Dambo var den kreative katalysator og inspirator, da Renosyd i Skanderborg inviterede til Værdi-julemarked. Sammen med kunderne skulle han skabe et flot juletræ af pap. Dels for at illustrere, at der findes alternative muligheder til det traditionelle træ og dels for at vise, hvordan man af pap kan skabe værdi ud af affald. Det blev en god og hyggelig proces, hvor en brugt europapalle blev brugt som juletræsfod, skellettet blev lavet af brugte lægter, gammelt pap udgjorde grenene på træet og der blev anvendt diverse små-affald til at lave julepynt af.
Hanne Lundhus, Renosyd
 
 

Relaterede emner

Foredrag

Familiearrangementer i virksomheden

Thomas Dambo

Spejderlejren – Byfesterne og meget mere. Skal der findes på noget ud over det sædvanlige, kunne et besøg af Thomas være et super sjovt og kreativt indslag. Thomas sætter alle i gang med sjove påhit, det være sig påske- og juleting, store og små ting – kun fantasien sætter grænser.    

Foredrag

Teamwork for virksomheder

Thomas Dambo

Prøv et arrangement med Thomas, hvor I bliver udfordret på jeres kreativitet samt teamwork. I samler alt det materiale som I plejer at smide ud og så er det bare om at komme i gang med fantasien sammen med Thomas.  

Foredrag

Foredrag med Thomas Dambo

Thomas Dambo

Genbrugskunstner Thomas Dambo arbejder med at skabe værdi ud af affald på en kreativ og inspirerende måde. Han er kendt for at involvere mennesker i at løse vores tids store problemer omkring miljø og affald, på en legende, sjov og anderledes måde. Thomas Dambo har bl.a. lavet 3000 fuglehuse af affald, der hænger rundt i det meste af verden. Ha

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter