Logo Søg Åben menu
Trine Gregorius
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Trine Gregorius

Trine Gregorius holder foredrag om kvinder, kønsroller og ligestilling. Trine er derudover en meget kompentent ordstyrer og peptalker. 

Gregorius er kendt som en af Danmarks skrappeste TV-værter og har blandt andet bestyret Det Svageste Led, hvor den hårde tone var sat i system, og før det Rottweiler og Rigets Tilstand, hvor Gregorius ligeledes viste sig fra den kontante og hårdtslående journalistiske side. Før dette var hun på radioens P3, bl.a. som vært på Kronsj!, og derudover er Trine Gregorius en dreven skribent og bidragyder til forskellige antologier og forfatter af en enkelt roman, Den som tier fra 1998.

Relaterede emner

Journalist og tv-vært

Ordstyrer / Moderator

Journalist og tv-vært

Trine Gregorius

Trine Gregorius er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.  Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Trine Gregorius et virkelig stærk kort at have på

Foredrag

Så gør dog noget ved det!

Trine Gregorius

Alt for mange har det kun godt, når de har det dårligt. At være gnaven og utilfreds kan blive en permanent tryg tilstand, der bliver en undskyldning for ikke at træffe de beslutninger, der skal til for, at man lever fuldt op til de talenter man besidder. Alt har en pris – men den er værd at betale.

Foredrag

Fra kylling til kælling

Trine Gregorius

Selvom man som udgangspunkt er en lille mager provinspige med kunstige fortænder, kan man godt få et spændende liv. Det bestemmer man nemlig selv.

Foredrag

Hvis du forstår, hvad jeg mener

Trine Gregorius

Misforståelser, uvenskab og katastrofer sker i privatlivet og på jobbet, fordi vi ikke forstår at kommunikere med vores omgivelser. At blive forstået og omgås og samarbejde med sine omgivelser kræver, at man tuner ind på de andre frekvens.

Foredrag

Hvornår bliver VI moderne?

Trine Gregorius

Kvinder over fyrre skal være helvedes godt begavede for at kompensere for tab af ungdom, skønhed o.s.v. Det er helt urimeligt. Hvorfor er det en kvalifikation i sig selv at være ung?

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter