Logo Søg Åben menu
Umahro Cadogan

Umahro Cadogan

Umahro (f. 1977) er ekspert i ernæring, sundhed og high performance. Han er konsulent og underviser for The Institute for Functional Medicine, samt adjungeret professor på mastergraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States.

Flere af verdens bedste sportshold og atleter har Umahro tilknyttet som deres peak performance advisor. Han hjælper ved at teste medicinsk og genetisk, for at finde ud af, hvilken kost de hver især skal have for at kunne udfolde deres fulde potentiale.

Umahro Cadogan er desuden en passioneret foredragsholder, der med stor entusiasme og glimt i øjet videreformidler sin viden inden for kost og sund livsstil.

Se også:   Website

Relaterede emner

Rigtige mænd går også i sort

Bog

Rigtige mænd går også i sort

Majken Matzau - Umahro Cadogan

Flere end tre gange så mange mænd som kvinder begår hvert år selvmord som følge af ubehandlet stress og depression, hvilket skyldes, at mænds psykiske problemer ikke opdages i tide.I Rigtige mænd går også i sort afsøger den erfarne erhvervspsykolog Majken Matzau samt ernæringsekspert Umahro Cadogan, hvilke myter og årsager, der ligger til

Safter

Bog

Safter

Søren Ejlersen - Umahro Cadogan

Aarstidernes Søren Ejlersen og madguruen Umahro Cadogan på en mission: Hvor mange livgivende, nærende, supersunde og lækre safter kan man lave af grøntsager og frugter? Safter guider dig i gang og er samtidig et alsidigt værk, hvor også de særligt øvede får masser af inspiration og viden. Her er opskrifter på juicer, vilde safter, blendede smoothi

ArtPeople-Foredrag.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: booking@artpeople.dk
Facebook Twitter